• Blog
  • Forum
Forum Ślubne

Forum Ślubne – Forum Weselne - Blog ślubny

• Forum ślubne - Forum Weselne »
  • Fora »
  • Ślub »
  • Wideofilmowanie »
  • Czy kamerzyści są potrzebni ?
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
(14 wpisy)(2 głosy)
  • Rozpoczęty 35 dni temu, autor: zyrafka00.
  • Ostatnia odpowiedź, której autorem jest zyrafka00

Tagi:

• fotograf
  • fotografia ślubna Rzeszów
  • kamerzyście
  • kamerzysta
  • po co kamerzysta
  • ślub
  • videofilmowanie
  • wideofilmowanie
Szary

Czy nie wydaje się Wam że wideofilmowanie zamiera ? A to z dwóch powodów. Po pierwsze brakuje kamerzystów, a po drugie tych filmów nikt potem nie oglada…

21 sierpnia 2010 o 07:54 #726
lookfilm

porawka, nikt nie ogląda słabych filmów. Jeśli film jest dobry jest wielokrotnie oglądany.

22 sierpnia 2010 o 10:36 #727
Szymek

popieram lookfilm, do dobrych filmów wraca się wielokrotnie.
Czy brakuje kamerzystów? Z tym się nie zgodzę, w Internecie można znaleźć nie tylko kamerzystów, ale nawet ich portfolio, nie trzeba już nawet szukać „w ciemno”.

23 sierpnia 2010 o 06:31 #728
Marta

Ja uważam ze takie wydarzenie należy uwiecznić nie tylko na fotografiach, ale także na filmie! A co do braku kamerzystów, to ja znalazłam na stronie http://www.filmy-wesele.pl i całkiem spory wybór!

24 sierpnia 2010 o 10:08 #729
Szymek

o tym serwisie myślałem :)

25 sierpnia 2010 o 07:57 #730
weselle

Bardzo serdecznie polecamy Pro-Art Film” Andrzej Kaczmarek. Film jakościowo nie ma sobie równych, piękny czysty obraz. Wspaniałe ujęcia. Pan kamerzysta bardzo pomocny zwłaszcza w chwili gdy nikt z państwa młodych i rodziców nie myśli racjonalnie :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usług. Pan Andrzej pełny luzak służy dobrą radą. Potrafi dopasować do każdej sytuacji nie przewidzianej I jeszcze dodam że pleneru takiego nikt nie ma. Dziękujemy i polecamy innym w 100%.Alicja i Michał

3 listopada 2010 o 18:24 #731
Alinka

A skąd jest ta firma? I cenowo jak Was to wyszło?

4 listopada 2010 o 07:42 #732
olinka85

Mnie oprócz fajnego filmu na ktorym widać duzo wiecej niz na zdjęciach przekonała jeszcze jedna wartość takiego filmu: nie żyjemy wiecznie i nasi najbliżsi również. inaczej ogląda sie zdjęcia osób których obraz juz powoli zaczyna nam się zacierac w pamięci po latach, inaczej zobaczyć ich na filmie, posłuchac ich głosu, bo to czesto jedyny taki film wideo. A do tego dobrze zrobiony film to napewno bedzie frajda po latach.

11 marca 2011 o 10:27 #733
bibi86

Ja wybrałabym raczej tylko zdjęcia. Jest tylu świetnych fotografów i tworzą na prawdę niesamowite rzeczy :) do zdjęć wraca się częściej a płyta z wesela moim zdaniem nie jest niezbędna.

4 października 2011 o 13:55 #734
Cali

No wiesz, ale chociaż by płyta z nagraniem samego nabożeństwa z przysięgą jest już popularniejsza :) Jednak faktem jest że zdjęcia są bezsprzecznie lepsze :)

9 października 2011 o 09:39 #735
Malutka

Kto uważa że tak, to tak a kto ze nie, to nie i proste!! :P

10 października 2011 o 19:30 #736
bibi86

racja! Cali może i masz racje. zeby zrobić plytę z nabożeństwa a imprezę sobie odpuścić..

11 października 2011 o 11:01 #737
lukrecja

RACJA, RACJA, W KOŃCU WIECZNIE SŁYSZY SIĘ KOGOŚ NARZEKAJĄCEGO NA KILKUGODZINNE FILMY Z WESELA!! PO PIERWSZE NIE CHCE SIE NIKOMU SIEDZIEĆ I OGLĄDAĆ TYLE A PO DRUGIE TO FAKTYCZNIE NUUUDAAAA :p

11 października 2011 o 19:34 #738
Kinia

No tak, tak, bo jak niektórzy bez opamiętania kręcili po 6-7 godzin to kto by te katusze wytrzymał. A tak jak pisze Cali to samo nabożeństwo i przysięga będą świetną pamiątką :)

11 października 2011 o 19:37 #739
bibi86

no właśnie! fimy są coraz dłuższe! ostatnio koleżanka miała 4 plyty!!

18 października 2011 o 06:35 #740
Weddingmotion

My polecamy nasze usługi :) filmy trwają do 50-minut. Najważniejsze jest dla nas oddanie chwili, pragniemy by film weseleny oglądało się jak film kinowy. Pełny fabuły, emocji, wielu ujęć, odpowiedniego kadru, światła i doskonałego montażu.
Jesteśmy otwarci na wasze pomysły i sugestie! A naszą przyjemnością jest praca z każdą parą przy tworzeniu pięknych i naturalnych ujęć.

Polecamy także Fotografię Ślubną, delikatną , naturalną i subtelną w pięknych barwach.

Zapraszamy na naszą strone!

http://www.weddingmotion.pl

[attachment=2033,161] [attachment=2033,162]

18 grudnia 2011 o 16:23 #741
zyrafka00

polecam http://www.synchromedia.home.pl

12 kwietnia 2012 o 10:48 #2834

Odpowiedz

Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć w tym wątku.

• Reklama

Fotograf ślubny!

Porady na ślub

© 2010 Grupa Portali Weselnych Wykonanie: Ageno.pl

Strony internetowe bielsko